Selamat siang kawan,. Piye wes 12an rung? Hayoo sopo sing wes nyobo menu iki nang @finestcoffee , rum coffee latte jenenge. Cocok bnget di nikmati pas howo panas koyo ngene. Sing rung nyobo langsung wae ngko sore merapat ke @finestcoffee . Langsung ngomong karo mas mas tukang aduk2, ono mas @ardanilham_ karo mas @satrioap_027 sing siap gaweke
#coffeelatte #coffee #kopisusu
#kopihitam #kopilokal #kopinusantara #indonesia #sukoharjo #surakarta #karanganyar